Corine Mientjes-Jongeneel : Meewerkend en meedenkend echtgenote , vooral administratief en heel soms aan de stoel werkzaam . Werkt op Maandag , Dinsdagochtend, Woensdag en Donderdag ochtend van 8.30 tot 12.00  en is meestal de stem aan de telefoon Heeft de opleiding HBO-J succesvol afgerond en daarna tien jaar in de jeugd-psychiatrie gewerkt. In de praktijk cursussen praktijkhygiene en reanimatie gevolgd. Hobby’s : handwerken, alles wat met honden te maken heeft .   
Astrid de Wilde-van Uden : Preventie-assistente : beperkte gebitsreiniging, mondhygiene instructie, sealants en allround assistente. Werkt Maandag, Dinsdag en Donderdag van 8.00 tot 17.00. Heeft diverse werkzaamheden verricht, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en een afgeronde preventie-assistente cursus in 2007, diverse vakcursussen ( waaronder recent praktijkhygiene en reanimatie) . Sinds 2001 bij ons werkzaam, ongeveer 20 jaar praktijkervaring.
Wim Mientjes: Tandarts : alle voorkomende algemene tandheelkunde. Werkt van Maandag , Dinsdag en Donderdag van 8.00 tot 17.00 , vrijdag wordt met cursussen, vertegenwoordigers, tandtechniek,klusjes,  nascholing en vele andere zaken gevuld. Praktijkeigenaar sinds 1989 en daarnaast nog wat andere werkzaamheden gehad. Afgestudeerd in 1988 aan de U.v.A. en volgt per jaar ongeveer 14 dagdelen aan cursussen, symposia e.d. , lid van Nederlandse vereniging van Orale Implantologie. Extra interesse in wortelkanaalbehandelingen, implantologie en witte vullingen. Hobby’s : (bas)gitaarspelen, fotografie, motorrijden, films .
Mehri Tufan :  Vanaf 1 Augustus 2021 eigenaresse van de praktijk Mondhygieniste afgestudeerd in 2015 met een minor in o.a. kindertandheelkunde. Werkt op Maandag , Dinsdag , Woensdag en Donderdag Doet controles, sealants, initiele parodontale therapie , mondhygieneinstructie en legt ook vullingen. ( in overleg met de tandarts) Heeft in het verleden ook de tandartsassistente opleiding gedaan en sinds 2015 werkzaam bij ons.
Miranda van Leeuwen : Klinisch prothese Technica, in 2015 voor zichzelf begonnen na 11 jaar in het vak. Bevoegd en bekwaam om gebitsprotheses en deel protheses te maken in onze praktijk. Werkt bij ons op free-lance basis. Doet ook rebasingen en reparaties, is naar behoefte in de praktijk ( maar meestal op Vrijdagochtend ), hierdoor zijn we weer open voor nieuwe protheses en deelprotheses.